Kuinka ottaa Avast Active Protection käyttöön?



Jos vietät paljon aikaa verkossa, tiedät jo, että teknisen laitteen suojaaminen on tärkeä näkökohta, josta sinun on huolehdittava. Se johtuu siitä, että tekniset uhat, kuten virukset, haittaohjelmat ja hakkerit, voivat päästä järjestelmääsi Internetin avulla melko helposti.

Paras tapa välttää tämä ongelma on sijoittaa luotettavaan virustorjuntaohjelmistoon, kuten Avast, mahdollisimman pian. Se on eräänlainen sovellus, joka on varustettu useilla työkaluilla laitteidesi suojaamiseksi. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto ja sen palvelut voivat parantaa tehokkuuttasi välittömästi Avast tuki tiimin avulla.

Siinä on myös helppokäyttöinen käyttöliittymä, jota voit mukauttaa tarpeidesi mukaan. Kaikki nämä elementit tarjoavat sinulle tärkeimmät tulokset ja vähentävät ongelmia onnistuneesti.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa kätevän virustorjuntaohjelmiston, kuten Avastin, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi ja rekisteröityä siihen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Voit puhua Avast teknisen tuki tiimin kanssa ja pyytää heiltä ohjeita. Näiden lisäksi voit noudattaa muutamia ohjeita ottaaksesi Avast Active Protection käyttöön. Katsotaanpa niitä nyt:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast suojausohjelma valitsemassasi järjestelmässä
  2. Kun pääsivu avautuu, kirjaudu sisään tilillesi asianmukaisesti
  3. Kotisivu tulee näkyviin eteesi, napauta heti Asetukset-ruutua
  4. Avaa Aktiivinen suojaus -ikkuna uudesta käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta
  5. Ota ominaisuus käyttöön ja tallenna muutokset ennen kuin poistut ikkunasta

Voit soittaa Avast asiakaspalvelu Suomi  numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa Avast VPN Secure Connection käyttöön?


Comments

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Avast-pelitila käytöstä?

Kuinka päästä Avast estettyihin sovelluksiin?

Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?