Kuinka ottaa Boot Time Scan käyttöön Avastissa?


Koska me kaikki elämme maailmassa, jossa jokainen tarvitsee teknologian ja Internetin apua selviytyäkseen päivästä, sinun tulee muistaa investoida sopiviin virustorjuntaohjelmiin, kuten Avast. Saatat törmätä useisiin sovelluksiin, mutta se ei tarkoita, että ne kaikki toimivat vastaavasti. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä Avast tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Riippumatta siitä, kuinka paljon käytät verkkoa, voit suojata itsesi parhaalla mahdollisella tavalla tämän sovelluksen avulla. Virukset, haittaohjelmat ja hakkerit pääsevät järjestelmääsi melko helposti nykyään. Saatat luulla avaavasi vaarattoman verkkosivuston, mutta sen avulla voi joutua tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi haitallista sisältöä.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun kannattaa valita tämä ohjelmisto, on se, että se tarjoaa sinulle lukuisia työkaluja, ominaisuuksia ja lisätuotteita kohentaaksesi suojaustasosi välittömästi.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt asentaa ja selvittää, kuinka voit navigoida useissa virustorjuntaohjelmiston, kuten Avastin, tarjoamissa toiminnoissa älypuhelimellasi tai tietokoneellasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä tiedä mitä tehdä.

Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luopua vaatimuksistasi ja mukavuudestasi? Ei. Se johtuu siitä, että Avast tekninen tuki tiimi on käytettävissä koko päivän ajan parantamaan kokemustasi laajalla marginaalilla. Voit soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan milloin haluat.

Muutoin on muutama vaihe, joka sinun on pidettävä mielessä, jos haluat ottaa käynnistysaikatarkistuksen käyttöön Avastissa. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast virustorjuntaohjelma tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun se alkaa toimia, napauta kohtaamasi Suojaus-välilehteä
  3. Kun uusi vaihtoehtoluettelo tulee näyttöön, napauta Virustarkistus
  4. Napauta Boot Time Scan -välilehteä, joka tulee näkyviin seuraavalla sivulla
  5. Napauta Install Definitions ja sitten Run On Next PC Reboot
  6. Käynnistä laite uudelleen mieltymystesi mukaan

Soita Avast tuki Suomi numeroon, jos et ymmärrä jotakin yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka aktivoida Avast-tilaus?

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Avast-pelitila käytöstä?

Kuinka päästä Avast estettyihin sovelluksiin?

Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?