Kuinka lisätä Avast-lisenssiavain?

Ostitko äskettäin uusimman tietokoneen, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen? Jos vastauksesi on kyllä, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on varustaa laitteesi parhaalla ja luotettavimmalla virustorjuntaohjelmalla, kuten Avast. Se on välttämätön näkökohta nykymaailmassa, koska viruksia, haittaohjelmia ja hakkereita on kaikkialla verkossa.

Ne voivat tunkeutua laitteisiisi ja ottaa ne hallintaansa muutamassa minuutissa, mikä voi johtaa onnistuneisiin kaatumisiin. Tällaisina aikoina, jos sinulla on suojasovellus asennettuna, se pääsee eroon teknisistä uhista ja säästää sinut ongelmilta vastaavasti.

Tämän vuoksi sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa käyttömukavuuttasi Avast tuki tiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa. Yksi tämän sovelluksen käytön parhaista puolista on, että siinä on huomattavasti helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa voit navigoida ilman lisähaasteita.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, voit silti kokea huomattavan haastavaa selvittää, kuinka kirjautua sisään ja määrittää monimutkaisen virustorjuntaohjelmiston tarjoamat ominaisuudet. Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei.

Tämä johtuu siitä, että Avast tekninen tuki tiimi voi tarjota sinulle kaikenlaisia vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja nopeasti. Sinun tarvitsee vain selittää ongelmasi, ja he antavat sinulle tarvittavat ohjeet.

Sen lisäksi sinun on noudatettava muutamia vaiheita, jos haluat lisätä Avast-lisenssiavaimen. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun olet kirjautunut profiiliisi, napauta Huolto-välilehteä ikkunan yläosassa
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Rekisteröinti-ruutu välittömästi
  4. Napauta Insert License Key (Lisää lisenssiavain) näytölläsi 
  5.  käytettävissä olevien vaihtoehtojen uudesta luettelosta
  6. Syötä tarvittavat tiedot ja valitse sitten OK

Voit soita Avast tuki Suomi numeroo, jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita.


Comments

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Avast-pelitila käytöstä?

Kuinka päästä Avast estettyihin sovelluksiin?

Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?