Kuinka poistaa Avast Web Shield käytöstä?

Yritätkö etsiä sopivinta virustorjuntaohjelmaa, joka pystyy tarjoamaan parhaat palvelut ja työkalut? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee ladata Avast tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi mahdollisimman pian.

Riippumatta järjestelmän tyypistä, virukset, haittaohjelmat ja hakkerit pääsevät siihen melko helposti Internetin avulla. Mutta tarkoittaako se, että sinun on lopetettava tämän elementin tarjoamien etujen hyödyntäminen? Ei. Tällaisina aikoina sinun pitäisi tietää enemmän tämän virustorjuntasovelluksen toiminnasta Avast-tukitiimin ohjauksessa heti, kun sinulla on aikaa.

Yksi parhaista osista tämän ohjelmiston käytössä on, että sillä on luotettava ja kätevä käyttöliittymä, joten voit käyttää sitä haluamallasi tavalla. Ei vain sitä, vaan Avastin tarjoamat tilat ja palvelut ovat myös muutettavissa, joten sinun on kätevä vastata tarpeisiisi.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja asentaa sopivaa virustorjuntaohjelmaa, kuten Avast, valitsemallesi laitteelle? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Avastin tekninen tukitiimi on täällä helpottamaan ongelmiasi laajalla marginaalilla. Voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Avast-verkkosuojan käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast turvajärjestelmä tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kohtaamasi Asetukset-ruutua
  3. Löydät uudelta sivulta vaihtoehdon nimeltä Avast Shields Control, avaa se
  4. Napauta Poista käytöstä -ruutua, jonka löydät, kun sinulle tarjotaan seuraava vaihtoehtoluettelo
  5. Vahvista toimintasi napauttamalla Kyllä-painiketta

Soita Avast tuki Suomi numeroon, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:  Kuinka ottaa Avast Web Shield käyttöön?



Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Avast-pelitila käytöstä?

Kuinka päästä Avast estettyihin sovelluksiin?

Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?